Rideleir

Rideleir

Her på Valdres-stallen arrangerer vi både helgeleirer og sommerleirer.
Sommerleirene varer fra søndag kl.18 til fredag kl.16.
Helgeleirene varer fra fredag kl.18 til søndag kl.18.

I tiden din her hos oss vil du lære mer om hvordan hester og ponnier stelles og brukes. Det blir mye kos og stell med ponniene, stallarbeid og teori om hest og utstyr. I tillegg får du mulighet til å delta i de daglige aktivitetene her på gården. Vi rir minst 2 timer daglig, enten sprang, dressur eller mounted games på ridebanen, eller vi drar på tur. Det er mye fint turterreng rundt gården hvor vi kan legge opp til turer i både lett kupert terreng eller mer bratt og ulendt. Siden vi ikke tar imot så mange elever per uke – maks 12 – pleier vi å få til et program som passer for alle. Hvis noen ønsker det kan vi også ha trening av unghest, og gå gjennom prinsipper for innridning og håndtering. Mellom middag og kveldsmat har vi diverse aktiviteter ute, både med og uten hest. Vi ser til hestene og sier god natt til dem. Om kvelden koser vi oss med musikk, bøker, spill, hestefilmer og kveldsmat.

På den siste dagen av sommerleiren har vi en avslutningskonkurranse i enten sprang, dressur, mounted games eller gymkhana – dette blir ofte leirdeltakerne enige om så vi får til noe som alle er fornøyde med. Dersom du har spesielle ønsker, ikke nøl med å si ifra!

Måltider er inkludert, men litt lommepenger er kjekt å ha dersom du vil handle litt. Ta med sovepose, pute, gode sko og varme klær, regntøy og støvler samt toalettsaker. Været i Valdres kan være litt kjølig selv om sommeren, men vi håper det blir varmt nok til at vi kan få tatt et bad – med eller uten hester – så ta med badetøy også.

Ønsker dere mer info om rideleir hos oss er det bare å sende mail! 🙂