Quick Lady

Reg.nr.: NPA B 557
Født: 2000    Død: 2017
Rase: Blandingsponni
Mankehøyde: 1,42m

Quick Lady var en veldig følsom og sensitiv ponni. Vi kjøpte henne i august 2007 med planer om at hun skulle bli en ny mounted games konkurranse-ponni, men det viste seg at Lady trengte laaang tid for å bli trygg i dette, da hun ganske lett «mistet hodet», begynte å stresse og løpe avgårde. Hun var en veldig søt og lærevillig ponni som elsket å jobbe, og for en dyktig rytter kunne hun lære bort masse om både rett tøylebruk og ridning på sete. Hun trivdes veldig godt med å bli ridd bittløst.

På jordet var ofte Lady å se sammen med Idefix eller Flight. På kalde vinterdager eller dager med mye vind hvor hestene ofte får noen «raptuser» og løper rundt på jordet, var det som regel Lady som løp i tet. Hun var også den som gjerne tok en ekstra galopprunde alene bare fordi hun syntes det var så gøy å løpe.

Lady ble brukt ganske allsidig, men hovedsakelig i dressur. Hun var også med på horsemanship trening, og det var veldig gøy å se hvor godt dette funket og den raske effekten av det etter bare en time.

Quick Lady var stolt av at hun var så rask, og hun hadde et stort hjerte og masse personlighet. Vi lærte masse av denne vakre hesten, og det var veldig trist å måtte gi slipp på henne til hestehimmelen i 2017.

Valdres-Stallen, 2910 Aurdal. Mobil: 41 20 11 22 – Epost: post@valdres-stallen.no