header02

Quick Lady
Lady_sommer08

Reg.nr.: NPA B 557

Født: 2000

Rase: Blandingsponni

Mankehøyde: 1,42m

 

Quick Lady er en veldig følsom og sensitiv ponni. Vi kjøpte henne i august 2007 med planer om at hun skulle bli en ny mounted games ponni for Heidi, men det har vist seg at Lady trenger laaang tid for å bli trygg i dette, da hun ganske lett "mister hodet", begynner å stresse og løper avgårde. Hun er en veldig søt og lærevillig ponni som elsker å jobbe, og for en dyktig rytter kan hun lære bort masse om både rett tøylebruk og ridning på sete. For tiden ris hun mye bittløst, noe hun trives veldig godt med.

 

På jordet er ofte Lady å se sammen med Idefix eller Flight. På kalde vinterdager eller dager med mye vind hvor hestene får noen "raptuser" og løper rundt på jordet ser vi som regel Lady først. Hun er også den som gjerne tar en ekstra galopprunde alene bare fordi hun synes det er så gøy å løpe.

 

Lady brukes ganske allsidig, men hovedsakelig i dressur. Hun var også nylig med på horsemanship trening, og det var veldig gøy å se hvor godt dette funket og den raske effekten av det etter bare en time. Så dette er noe vi kommer til å jobbe videre med.

Lady_sprang08 Lady_vinter07